18/8/09

El gosset nedador, per Bajoqueta

A partir d'aquesta fotografia ja podeu inspirar-vos per al proper conte. Ànims!

Foto de Joy Allen

EL GOSSET NEDADOR

Des que havia començat l’estiu, que la seva vida s’havia tornat molt avorrida. Havia desitjat que la Maribel i en Joan estiguessin més per ell, durant els mesos que anaven al col·legi el tenien mig abandonat. Per això, el dia que va veure’ls que es quedaven a casa, es va posar molt content. Però al cap d’una setmana ja tornaven a desaparèixer i marxaven a la piscina del seu amic Ramon. Sempre el tancaven perquè no es pugués escapar i seguir-los. Fins que no va poder més i va decidir que ell també aniria a la piscina. Amb grans esforços, ja que per un gos no és fàcil posar-se un flotador, va aconseguir passar entre mig d’ell. Les ulleres de bany, van costar una mica més de posar-se-les, però no es rendiria fàcilment. Avui ell també aniria a la piscina.

Autora: bajoqueta
Blog: 365 contes

RECORDEU QUE PER PARTICIPAR CAL:


Escriure un conte que vagi dirigit a un públic infantil.
El conte no pot superar les 150 paraules.
Enviar el conte a smaestro@xtec.cat
Data límit: 1 de setembre

TOTS ELS CONTES ENVIATS SERAN PENJATS AL BLOC!

6 comentaris:

  1. Per problemes tècnics, aliens a la meva voluntat, no he pogut accedir al post per comunicar a tots els seguidors que la foto del gosset romandrà una setmana més, fins el dia 1 de setembre, ja que, de moment, ningú s'ha animat a dedicar-li un petit conte al protagonista. Us animo a ser els amos (autors) d'aquest simpàtic gosset!
    Fem fora la mandra i a escriure!!!!!
    Petons

    ResponElimina
  2. Feina feta :) A vore si amb la fresqueta puc participar més.

    ResponElimina
  3. BAJOQUETA i ROSA, a totes dues perquè en qüestió de pocs minuts de diferència em vau enviar el vostre fantàstic conte: MOLTES GRÀCIES! A veure si, com diu la Bajoqueta, fa més fresqueta i la cosa s'anima més!

    BAJOQUETA: Transmets un bon missatge i és que voler és poder, res és impossible quan un hi posa ganes i voluntat! Genial!

    ROSA: Al teu conte hi ha la tendresa i sensibilitat dels nens envers els animals. Tenen tanta cura del Trobat que fan tot el possible per fer-lo feliç. M'ha agradat molt!

    ResponElimina
  4. És que Rosa i jo tenim telepatia i sabiem que necessitaves un conte :)
    Pos si, la voluntat és molt important a la vida.

    ResponElimina
  5. Hola Bajoqueta,
    Pobret el gosset, ell que podia i volia nedar, no li portaven. La vida està plena de contradiccions.
    Molt bonic el conte.
    Una abraçada

    ResponElimina