9/7/10

Necessita millorar, per Eva Albiol


NECESSITA MILLORAR

La casa buida, com sempre. Millor. Duia unes notes que deien “necessita millorar”. No ho entenia: s’havia passat el trimestre fent deures! Estava segura que no li havia quedat ni un exercici de mates a mitges, que distingia la s de la ss, que saludava correctament en anglès, que els quaderns estaven més nets que mai...
Va seure davant la tele, apagada: ja sabia que la castigarien a no veure-la, no calia ni que li ho digueren. Va arreglar la seua habitació (segon càstig), va guardar la Play al fons de l’armari (tercer càstig), va posar aigua al pardal (això no era un càstig, però tenia set) i va esperar els pares.
Quan va arribar sa mare li va dir que havia parlat amb la mestra.
-M’ha dit que les notes estan malament…
-Sí, però...
-…que t’han donat les d’Elies, per error. Les teues estan ací... Enhorabona, Patri!

3 comentaris:

  1. Uf!, quin descans! Pobra Patri, no? Mira que ella ja n'estava segura que no ho havia fet tan malament...jeje! M'ha agradat molt el conte Eva!!!! I com tu dius, amb la calor la gent no deu tenir gaires ganes d'escriure...A més, tothom necessita relax, vacancetes...Així que he decidit que desprès d'un any de contes, el bloc també necessita un descans. (Me'n vaig de vacances i no tindré connexió a iNTERNET, l'any passat com que estrenava el bloc en aquestes dades i també estava a la platgeta, havia d'anar cada dia a un "ciber café" força cutre...i era un "rotllo"... Aquest estiu crec que serà la millor opció fer una aturada, a més amb el Nil ara tinc més feina...
    Molts petons i molt bon estiu. Espero retrobar-nos virtualment al setembre.

    ResponElimina
  2. La Patri passarà un estiu millor del que pensava... Espero que nosaltres també!
    Bones vacances, i clar que ens retrobarem al setembre.

    ResponElimina
  3. M'ha agradat molt el conte! jo ja patia: "pobre Patri!" però al final ha acabat bé: l'esforç del curs ha tingut recompensa!

    Per cert Sílvia, potser és "despiste" meu però aquest últim dibuix només el vaig poder veure el dia abans del final del termini per escriure! si l'hagués vist abans també m'hagués animat! t'ho asseguro!

    ResponElimina