7/5/10

La rebel.lió dels llibres, per Marcel.la


LA REBEL.LIÓ DELS LLIBRES
A casa de Roc i Sònia tot eren llibres. Hi havia llibres al rebedor, a la cuina, a les habitacions i fins i tot a la prestatgeria del corredor.
Però els dos germans no els feien massa cas perquè preferien jugar amb la consola que els havien regalat els pares per haver treballat molt al llarg del curs.
Un dia els llibres no van poder aguantar més l’ avorriment de no ser llegits pels xiquets i van decidir fer una rebel·lió per fer-se notar. Al principi hi havia diverses opinions entre ells. Els contes volien escriure un nota de protesta i penjar-la a la nevera, els llibres de poemes volien amagar la consola dels xiquets, a qui feien responsable del seu estat d’ avorriment. Al final van decidir llançar-se a terra seguint els suggeriment dels llibres d’ aventures . Almenys així estaven segurs que algú tornaria a sostenir-los a les mans.


Marcel.la

4 comentaris:

  1. Benvinguda Marcel.la! Moltes gràcies per participar al bloc amb aquest conte tan original i divertit! T'imagines els llibres rebel.lant-se? Molt bona idea!

    ResponElimina
  2. Doncs, saps que a casa meva un cop ens va passar això de veritat? Us ho explico en un altre conte, basat en una absoluta realitat!

    Gràcies per la idea i per record retrobat! Espero que no us faci res, ni a la Marcel·la ni a la Sílvia que hi hagi dos contes que sobre els llibres en rebel·lió!

    ResponElimina
  3. M'ha agradat assistir a aquesta "vaga" de llibres.

    ResponElimina
  4. És molt divertit! ;)

    ResponElimina