11/4/10

En Nil, per Carme Rosanas


EN NIL

Explica la seva mare, contenta i feliç que en "Nil té el cabell negre com el carbó i és força peludet, té la carona rodoneta, el nas petitó, tot ell és molt bufó!" I com que no l'hem vist, ens l'hem d'imaginar i aleshores tot imaginant en Nil, ens adonem que la mare s'ha descuidat de dir-nos una cosa, o potser no, potser no és un descuit, potser no s'hi ha fixat encara, en Nil té tan poquets dies! I és que en Nil, només amb la seva carona que no hem vist, ja ens fa somiar desperts. I ens retorna els nostres records i ens fa somriure i ens fa estrenar una il·lusió, ja viscuda, que renova sense ni tan sols saber-ho. En Nil té un poder absolutament màgic: sense haver de fer res, crea tendres emocions, a distància i les reparteix sense mesura. Benvingut, Nil!
Carme Rosanas

2 comentaris:

  1. Per cert, el Nil va néixer el dia 29 de març, així que avui justament té dues setmanetes! Milions de gràcies de nou Carme! M'encanta això que dius que " crea tendres emocions a distància i les reparteix sense mesura"...
    Molts petons!

    ResponElimina
  2. A mi també m'ha cridat l'atenció la mateixa frase. Et felicito Carme, per la teva sensibilitat i la capacitat que tens per a expresar-la dia a dia.

    ResponElimina