8/4/10

El Nil ja és aquí!, per Sílvia Maestro


EL NIL JA ÉS AQUÍ!

El Nil ja és aquí. És l'alegria de la casa. Ha pesat gairebé quatre quilets, així que està fet un homenet. Com diuen els entesos "aquest nen ja està fet!". La seva germaneta de cinc anys, la Laia, està molt, molt i molt contenta. Se'l mira i remira i el petoneja a cada instant. Va dient sovint: "que mono!". El vol agafar, tota l'estona, tant si dorm com si plora, com si està prenent el "bibe"...és igual! Ella diu que l'estima més que ningú perquè només és el seu germanet. Li deia l'altre dia a l'avi: "No és el teu germà, eh!". Així que això de poder dir que té un germà és molt emocionant! El Nil té el cabell negre com el carbó i és força peludet, té la carona rodoneta, el nas petitó, tot ell és molt bufó! En fi, estem tots encantats de la vida!


Sílvia Maestro

5 comentaris:

  1. Hooooooooooola a tots! Us pensàveu que havia desaparegut? Doncs no! Ja torno a ser aquí! Ara amb un més a la família, jeje! Alguns de vosaltres ja sabeu que estava embarassada i a punt de tenir al Nil i alguns dels que no sabíeu res m'heu enviat mails reclamant la nova foto de la setmana...
    Avui he decidit escriure quatre ratlles, dedicades al Nil i a la Laia, els meus dos grans tresors (també juntament amb el pare, és clar!)i així donar-vos la bona notícia del naixement del Nil i la raó per la qual aquesta setmana he fet una mica tard a l'hora de penjar la foto...espero poder seguir sent puntual com fins ara, a partir d'ara....jeje! I sobretot,espero poder seguir comptant amb la vostra participació! Petooooooooooooooons!

    ResponElimina
  2. Uau!, felicitats!. Ara la Laia és la germana gran i això és també molt important!!!.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats!!! Que gaudiu molt d'estar tots junts i de l'arribada del Nil.

    Ara toca conte de petitó! A veure si me n'empesco algun.

    A casa també eperem un petitó, un Jan, per aquest més. Tornaré a ser àvia!

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats Sílvia i família!!!
    L'únic que us desitujo és salut, molta moltíssima, per a poder criar als vostres fills i ajudar-los en una vida llarguíssima i plena.

    Un sac de petons emocionats per les imatges que li has robat als meus records, Sílvia.

    ResponElimina
  5. Moltes, moltíssimes gràcies a les tres! Molts petonets!

    ResponElimina