15/10/09

Seré pilot, per Marta Pérez Sierra


SERÉ PILOT

En Dani té moltes ganes que arribi divendres al vespre i el seu pare el vingui a buscar, com fa cada quinze dies. Li ha promès anar al circuit de Montmeló, a una carrera de Fórmula 1. Només és dimarts i en Dani corre per casa amb un casc al cap, de bicicleta, però ja fa el fet, i uns patins als peus, passadís amunt, passadís avall: vroooooooooom. Si s’atura és per parlar de cotxes, revolts, marques i quilòmetres per hora. La iaia, que té cura d’ell, no suporta el terrabastall.
- Seré pilot, iaia!
- Amb aquest cotxe? –La iaia li ensenya el seu cotxe preferit:– Dibuixa la pista i ensenya’m com s’ho fan els pilots, vols?
I així, a poc a poc, sobre el paper, en Dani, s’imagina pilotant el seu cotxe per les corbes del circuit tot fent el millor temps.

Marta Pérez Sierra

5 comentaris:

  1. Quina emoció, més per a un nen, poder anar a un circuit de Formula 1 a Montmeló...ja m'imagino al Dani comptant els dies que falten...jeje! Quin conte més ben pensat! Gràcies Marta!

    ResponElimina
  2. Molt bonic i emocionant! Estic segura que als nens els encantarà el teu conte

    ResponElimina
  3. Segur que quan sigui gran vol ser un Fitipaldi o un Fangio... o un Schumaker... Que s'afanyi... Molt bonic, captivarà als menuts que ja viuen situacions com la descrits.Anton

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies. Jo tinc dos fills, i sobretot el petit es delia pels cotxes.

    ResponElimina
  5. El meu fill també es delia pels cotxes, però només de petit, ara ja no.

    ResponElimina