5/12/09

El gosset de la Tamara...?, per Anton Fortuño

EL GOSSET DE LA TAMARA ...?

La Tamara demanarà un gos als Reis Mags El voldria gros, de color marró i amb orelles llargues tal com porta ella el seu cabell. Si és gros l’hi pujarà a l’esquena i amb les orelles llargues el guiarà com si fossin unes regnes Això és el que està pensant minut si , minut també mentre va a l’escola ...
Està amb aquest pensament quan veu un gosset fox terrier – ella sap molt de gossos- que carinyosament se li ha tirat al damunt fent-li festes.
- Tu ets Mafalda ... – li ha dit el gosset...
- No, jo sóc Tamara... T’assembles al Milú. Ho ets?
- Sí, ho sóc. He sortit del còmic per buscar la Mafalda per fer una aventura.
- No la trobaràs... No hi ha cap quiosc per comprar les seves tires... Anem junts...? Fem-la els dos... Seré la germana del Tin Tin, val?
...........................
http://rebaixes.blogspot.com/
i altres blogs d’Antoni Fortuño Sas

3 comentaris:

  1. Per fi ha arribat el pont i podrem descansar...Hola de nou avi Anton! Ja veig que no pares...La Tamara estarà contenta amb tants contes que li dediques...I jo també n'estic moltíssim! Un conte ben pensat! Moltes gràcies i feliç pont! Petonets!

    ResponElimina
  2. El pont que tant enyores que arribi també et portarà feina, veritat? però és estar amb la família,i si un pot engorronir-se... Jo segurament faré el mateix. Que la felicitat us arribi i no la gasteu tota, que en tingueu per sempre que faci falta...Anton.

    ResponElimina
  3. Molt bé, Anton! Aquesta Tamara se les pensa totes!

    ResponElimina