19/2/10

La fàbrica de núvols, per Miri4


LA FÀBRICA DE NÚVOLS
(conte nº 100! Gràcies a tots els que ho heu fet possible!)

En algun indret desconegut hi ha la fàbrica dels núvols. Ningú no sap on para. No sempre és en el mateix lloc, la fàbrica viatja per tots els pobles i ciutats del món. Hi ha dues persones que hi treballen: les més somniadores del món, és clar. Quan el temps no és l’adequat per a la formació dels núvols, elles comencen la seva feina: obren els sacs de farina màgica, la barregen amb ingredients secrets i especials i ho remenen amb cullerots de fusta fins que comença a sortir una mena de pols blanca i fina que surt volant per la finestra. Si mires el cel, pots veure aquells nuvolets que van canviant de forma i es mouen d’una banda a l’altra, si és de nit, els núvols de farina es converteixen en pols de somnis i esborren malsons, així tots els infants poden dormir tranquils i somniar coses dolces.
Miri4

6 comentaris:

  1. Un conte molt especial, tant per la tendresa del seu contingut com per ser el conte nº 100 del bloc dels contes divers. Quina il.lusió! Moltes, moltíssimes gràcies!

    ResponElimina
  2. Enhorabona pel conte nº 100!

    I també pel conte bonic de la fàbrica de núvols!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies!, no tenia ni idea que era el conte nº 100 però m'encanta!, és tot un honor.
    Brindem pels propers 100 contes divers, Sílvia? (...i amics/col·laboradors/simpatitzants/ etc., dels contes divers). Una abraçada, i moltes gràcies un altre cop!.

    ResponElimina
  4. 100 és un bon nombre!
    Jo porto el cava, que avui la nit ha sigut "carnavalera" i estic molt desperta i festiva.
    Miri, em dones feina a la fàbrica de núvols?

    ResponElimina
  5. Un conte preciós per celebrar el número 100!

    ResponElimina