18/3/10

Pirata!, per Miri4

PIRATA!

Quan sigui gran...
...no vull ser princesa de conte de fades, tampoc infermera, perruquera o mainadera. Això és el que els agradaria a les meves àvies!. Jo sóc una noia moderna i atrevida...M’agrada l’aventura, el mar, jugar a la platja i buscar tresors amagats a la sorra. Ja ho he decidit: quan sigui gran jo vull ser PIRATA. Ja tinc un ocellet, tot i que no és un lloro però em servirà. També tinc el mocador pel cap i un mapa Així aniré a veure món travessant mars i oceans amb el meu vaixell fantàstic que serà tan modern que podrà navegar, submergir-se i volar només pitjant un botó. La tecnologia avança molt de pressa, tothom ho diu. Arribaré a tots els racons del món, trobaré molts tresors i els portaré als països més pobres, segur que tots estaran contents i a la nit tornaré a casa i seré feliç.

Miri4

http://gordolobomiri4.blogspot.com/

7 comentaris:

  1. Un conte molt "mono"! Gràcies Miri! Una abraçada guapa!

    ResponElimina
  2. A mi m'agradaria poder viatjar com aquest pirata.

    ResponElimina
  3. Un pirata bo... molt bonic!

    ResponElimina
  4. Ens ha agradat molt aquest bloc, per això, si em doneu permís us farè un enllaç al nostre bloc de "Els Primers del Salvat" http://elsprimersdelsalvat.blogspot.com/
    perque els meus alumnes us puguin seguir i practicar la lectura.

    Felicitats pel bloc!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies Virgínia! I per part meva, i suposo que per part de tots els col.laboradors del bloc també, tens tot el permís per fer un bon ús dels contes d'aquest bloc. Fins aviat!

    ResponElimina