29/9/10

La imaginació de l'Andreu, per Pilar


LA IMAGINACIÓ DE L'ANDREU


L’Andreu, en sortir d’escola, en comptes d’anar-se’n directament a casa, decidí dirigir-se cap als afores a esperar que es fes de nit. Volia comprovar una cosa molt important. -Com és possible que no creguin que he vist a Peter Pan? - es preguntava – Van ser ells qui me’n van parlar!En arribar on la llum de les cases no l’impedirien veure el cel amb nitidesa, s’assegué i esperà que les hores passessin. En un moment determinat, el tercer punt lluminós situat a l’esquerra, va començar a brillar amb molta intensitat. Els núvols nocturns començarem a transformar-se en vaixells pirates, cocodrils i una figura aparegué al mig. No hi havia cap dubte. Era Peter Pan que li feia ganyotes i el convidava a jugar.Es girà en sentir els oh! d’admiració dels germans i els lladrucs de Nana, la gosseta, que l’havien trobat feia una estona i observaven embadalits l’espectacle oblidat en créixer.

Pilar

6 comentaris:

  1. Això de poder imaginar és fantàstic, oi?
    A seguir imaginant...
    Petons!

    ResponElimina
  2. Ens cal despertar el /la nen/nena que portem a dins...
    Molt bé, Pilar!

    ResponElimina
  3. Els adults conten contes i després s'estranyen que te'ls cregues... Però qui no haja vist mai Peter Pan que tire la primera pedra!

    ResponElimina
  4. Sempre he cregut que cal cultivar la imaginació, Sílvia.
    I també hem de procurar que no es dormin mai,´Miri.
    Et dic un secret, Eva? Jo l'he vist i també a la caputxeta vermella i a la bella durment...
    SSSHHHTTTT...Que no ens sentin els grans!!!
    Gràcies!!!

    ResponElimina
  5. Ja sospitava que la gent que escriu en aquest bloc sovint té amics poc convencionals, Pilar. Però no passes pena, que no li ho diré a ningú. :)

    ResponElimina
  6. Shhhhuuuuuu...Gràcies, Eva!

    ResponElimina