22/10/10

Sensacions de tardor, per Miri4


SENSACIONS DE TARDOR


Les sensacions que li arribaven a través dels sentits, l’aire fresquet, l’olor de la terra quan acabava de ploure i la sensació cruixent que notava en trepitjar les fulles seques li anunciava l’arribada de la tardor, la seva estació preferida. No feia ni massa fred ni massa calor. Podia posar-se aquella jaqueta de tacte suau que la protegia del vent i sortir a la prada a fer volar les fulles que queien dels arbres. La Jana tancava els ulls , cantava, ballava, somreia. De vegades anava al bosc que hi havia a prop de la casa amb el seu gos i s’imaginava que era una castanyera que collia castanyes amb els seus guants gruixuts, havia d’anar amb compte amb la clofolla de punxes. Era emocionant veure com gaudia de cada moment amb aquella intensitat i alegria. Quan arribava la tardor, la Jana se sentia la nena més feliç del món.

Miri4
http://www.gordolobomiri4.blogspot.com/

6 comentaris:

 1. Definitivament sóc la teva fan...m'encanta el teu tacte i estil escrivint, el toc de tendresa que sempre hi ha en els teus contes! Mil gràcies, com sempre!
  Per cert, crec que ja et vaig dir que m'ha encantat rebre el teu llibre de contes, autèntic!

  ResponElimina
 2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 3. Moltes gràcies, Sílvia!.
  Amb aquest conte, que és el que fa 35, demà el meu blog farà UN any!!! ^-^

  ResponElimina
 4. Bon conte, Miri; la tardor té sensacions ben agradables! ara vinc a felicitar-te!

  ResponElimina
 5. Comparteixo el gust de la Jana vers la tardor...I per la collida de castanyes...I per voler viure cada moment. Bon conte, Miri.

  ResponElimina