5/1/11

El tutú rosa, per Bruixeta


EL TUTÚ ROSA

Era la nit de Reis. No podia dormir, frisava per veure els seus regals, per saber si l’hi havien portat aquell tutú tant bonic i les sabatilles per poder ballar de puntetes.
Va sentir un soroll al menjador, es va tapar el cap amb el llençol i es va fer l' adormida. Al cap d’una bona estona es va atrevir a sortir del llit per mirar els regals.
Hi havia una caixa gran amb un bonic llaç rosa, duia el seu nom. Dins el tutú rosa que tan li agradava i les sabatilles del mateix color. No ho va poder resistir. Va anar a buscar la nina de drap, l’osset del pitet i l’osseta Marieta. Es va vestir per l’ocasió i començà a dansar al so de la música imaginària. Era la nena més feliç del món.

Bruixeta
http://elcaudelabruixa.blogspot.com/

3 comentaris:

  1. Quanta alegria i emoció en aquesta nit tan màgica. Ho veig avui, amb la Laia, que té sis anys i ho viu amb la màxima intensitat! Val la pena veure-ho i viure-ho!
    Moltes gràcies pel conte i FELIÇOS REIS!

    ResponElimina
  2. Que guay!!! Me l'he imaginat donant voltes i voltes pel seu menjador! Els pares deurien flipar de contents al veure-la tan feliç!
    Un conte genial!

    ResponElimina
  3. Un conte realment preciós! Plasma la il·lusió dels nens i nenes que esperen trobar al menjador allò que han demanat als reis.

    ResponElimina